mandag, juni 27
Shadow

Fordelene med microneedling

På 1960-tallet var den sørafrikanske plastikkirurgen Desmond Fernandes banebrytende for Micro Needling, også kalt Skin Needling eller Microneedle Therapy. Gjennom denne mikronålterapien vil dine egne hudceller regenereres og kollagen produseres. Betrakt dette som en veldig intens hudnålebehandling gitt av en hudpleier.

En håndholdt hudrulle med flere, fine nåler på overflaten brukes til Micro Needling, ofte kjent som Skin Needling eller Collagen Induction Therapy (CIT). Nåler på denne hudnålevalsen varierer i lengde fra 1 mm til 3 mm, og hver mikropunktur trenger bare inn i det øverste laget av huden din. På denne måten settes såret i bevegelse og den naturlige sårhelingsprosessen aktiveres.Dette bidrar til å skape kollagen og elastin under huden.

Som et resultat av det lille stikksåret produseres kollagen i epidermis og blodårer brytes under overflaten. Ved å koagulere blodet produseres kollagen og elastin. Det er disse essensielle elementene som hjelper huden og porene til å se revitaliserte ut.

Dette høres kanskje litt drastisk ut, men mikronålterapiteknikken forårsaker svært lite traumer utad.Hvis du har sensitiv hud, Det kan være lurt å bedøve området før du gjennomgår mikronålbehandling.

Alle hudtyper og farger kan behandles med Micro Neeling, også de som er sensitive. Å ha tykkere, strammere, glattere hud, økt blodtilførsel til områder med dårlig tilheling, minimert forekomst av arr (inkludert akne og kirurgiske arr), og økt penetrasjon av lotioner, serum og fuktighetskremer er alle fordelene med denne behandlingen. Ytterligere utfall kan inkludere reduksjon i strekkmerker og hårtap. Det kan gjentas hver 6.-8. uke så lenge epidermis gror;og det beste er at kollagendannelsen kan vare i opptil 12 måneder etter en behandling.

English